1 Bruiloft - Trouwboek en trouwalbum - Fotografie Ingeborg van Bruggen
Trouwboek en trouwalbum

TROUWBOEK EN TROUWALBUM

TROUWBOEK

Bij de meeste pakketten is standaard een 25×25 trouwboek inbegrepen. Het trouwboek bestaat standaard uit 40 dikke doorlopende pagina’s van fotokwaliteit, waardoor er geen naad zichtbaar is in het midden. Standaard wordt hij geleverd met een eenvoudige lay-out (1 foto per pagina) maar is te upgraden naar een luxe pagina lay-out, waarbij er meerdere foto’s per pagina worden geplaatst. Ook is een upgrade naar een groter formaat mogelijk. De cover wordt ontworpen naar eigen wensen, met of zonder foto, en kan worden geleverd met een bijpassende box. Een trouwboek is kortom een mooi, strak pronkstuk!

TROUWALBUM

Het trouwboek is te upgraden naar een trouwalbum .Een trouwalbum is van hoogwaardige, professionele kwaliteit. Hij bestaat uit dikke doorlopende pagina’s, waardoor er geen naad zichtbaar is in het midden. Met een trouwalbum heb je een legio aan mogelijkheden als het gaat om cover (van stof, tot leer, tot plexiglas), albumgrootte en coating (glanzend, mat etc) van de pagina’s. Een trouwalbum wordt dus altijd naar eigen smaak en wensen ontworpen. Ook kan hij met bijpassende box geleverd worden. Zo wordt een trouwalbum niet alleen een geweldig aandenken aan jullie trouwdag, maar ook nog een blikvanger!

Trouwboek en trouwalbum impressie

Een korte impressie uit een verzameling van trouwboeken en -albums.

MOGELIJKHEDEN TROUWBOEK EN TROUWALBUM

trouwalbum

Een 25×25 trouwboek is inbegrepen bij de meeste pakketten. Dit strakke trouwboek heeft een standaard lay-out (1 foto per pagina, 40 pagina’s). Op dit trouwalbum zijn vier upgrades mogelijk: 1) Upgraden naar een album, 2) Upgraden naar een groter formaat, 3)  Upgraden naar een luxe lay-out, 4) Een bijpassende box. Zo kun je je album zo uitgebreid maken als je zelf wenst. Ook is het mogelijk om daggast- en/of ouderalbums te bestellen. Ik vertel je er graag alles over in een kennismakingsgesprek!

Eerder gemaakte trouwfoto’s: